Slimme werkplek

Moet u een uurtje overbruggen tussen twee afspraken buiten de deur? Of wilt u nog even een verslag uitwerken op de route naar huis?

Zoek dan een flexwerkplek of deelstoel in de buurt op en werk slim! Zo combineert u afspraken, werkt u efficiënt en wint u op reistijd.

Aanmelden werkplekken

Stelt uw organisatie ook flexwerkplekken of deelstoelen beschikbaar? Een bureau of wifi verbinding kan al voldoende zijn.

Meld u gratis aan!

Deventer@Work - Working@Deventer

Welkom in de flexibele werkstad Deventer

Gemakkelijk bereikbaar via spoor en weg. Centraal in Nederland, binnen een half uur vanuit Deventer in de Stedendriehoek in andere netwerksteden zoals Zwolle, Kampen en Arnhem Nijmegen, binnen een uur (terug) in de Randstad. Een ideale uitvalsbasis om te werken, te vergaderen en te netwerken.

Overal wifi-bereik, dus strijk gerust neer op een van onze flexibele werkpleklocaties, bij je klant of opdrachtgever of bij een van de bedrijven die flexibele werkers graag als gast ontvangt. Of bij een culturele of openbare locatie, zoals bibliotheek, stadspark of een van de vele horecagelegenheden die Deventer rijk is. Tegenover het station vind je de Deventer schouwburg. ’s Avonds bruisend hart van de stad, overdag inspirerende (net)werkplek. In de binnenstad vind je diverse typisch stadse werklocaties: kleinschalig, creatief en midden in het pittoreske en gezellige centrum van Deventer. In de Voorstad kun je terecht bij een aantal aanbieders die zijn gehuisvest in opvallende gebouwen die een nieuwe functie hebben gekregen als (net)werklocatie. En in de ruime ring rondom Deventer langs de toegangswegen en op de bedrijventerreinen is er een divers aanbod: een dag lang werken of vergaderen of kort op werkbezoek bij een van de bedrijven die een flexibele werkplek aanbieden. 

Uitgewerkt
Welkom in de boeiende be-leefstad Deventer
Deventer is ook winkelstad, kunst- en cultuurstad en eet- en drinkstad!